RED SUNCA, RED OBLAKA: Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje!

Autor: M. Berić

Najviša temperatura zraka većinom od 16 do 21, a na Jadranu od 22 do 27 °C.

Prema prognozi DHMZ-a u ponedjeljak nas očekuje pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku. Jutro svježe, osobito u unutrašnjosti gdje će mjestimice biti i magle. Vjetar većinom slab, u sjeveroistočnim krajevima do umjeren sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena do jaka bura, prijepodne na sjevernom Jadranu ponegdje s olujnim udarima, te sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka većinom od 16 do 21, a na Jadranu od 22 do 27 °C.

U Zagrebu većinom sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, a ujutro ponegdje magla. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura zraka od 19 do 21 °C.

Uz povoljne biometeorološke prilike većina bi se ljudi trebala osjećati dobro, imati miran san i dobru radnu koncentraciju. Tegobe se ne očekuju ni kod kroničnih bolesnika.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.