Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ZAVRŠIO PRETRES TREŠNJEVAČKOG STANA DRAGANA KOVAČEVIĆA Vraćen je u Remetinec

Autor: Dnevno

Na meti policijskih istražitelja našao se četverosobni stan na adresi Nova cesta, u zagrebačkoj Trešnjevci, koji glasi na suprugu Dragana Kovačevića. 

Jako javlja Nova TV, istražitelji su u stan ušli danas poslijepodne, a na terenu je i sam Kovačević, donedavni direktor Janafa, a sada već osumnjičenik u istoimenoj aferi. On je na “slobodi” boravio sve do 20 sati kada je ponovno vraćen u Remetinec. S njim je po zakonu morao biti i odvjetnik Ivo Farčić.

“Što se točno dogodilo na pretresu ne smijem reći jer je istraga u tijeku. Hoće li biti još pretresa ne znam, jer sam i o ovome bio obaviješten telefonski danas u 17 sati, one se nikad ne najavljuju”, rekao je.

“I dalje ćemo tvrditi da imamo pokriće za sav novac i svu imovinu koju ima”, dodao je.

Podsjetimo, Kovačića se tereti za primanje mita od strane Kreše Peteka koji mu je dao 1,96 milijuna kuna kao nagradu za osiguranje dodjele poslova čiji je investitor Janaf.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.