Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje!

Autor: M. Berić

U Zagrebu se očekuje umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, češće u prvom dijelu dana.

Prema prognozi DHMZ-a, u četvrtak nas očekuje promjenljivo, u unutrašnjosti i pretežno oblačno, a mjestimična kiša bit će najčešća u prvom dijelu dana u istočnim i gorskim krajevima te na jugu Dalmacije. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu većinom slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak. Bura će u Velebitskom kanalu ponegdje biti jaka. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 14 do 19, a na Jadranu od 19 do 24 °C.

U Zagrebu se očekuje umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, češće u prvom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura zraka od 16 do 18 °C.

Biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne pa se ni kod meteoropata ni kod kroničnih bolesnika ne očekuju tegobe zbog vremena.

Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.