Foto: Screenshot/Facebook

Drama u omiljenom izletištu Hrvatskog zagorja: Zapalio se autobus koji je prevozio djecu

Autor: F.F

Autobus koji je prevozio djecu iz Pule na dvodnevni izlet u Hrvatsko zagorje zapalio se na parkiralištu Muzeja krapinskih neandertalaca. Iako su se čule dvije manje eksplozije, brza reakcija vatrogasaca spriječila je veću štetu.

Na mjesto događaja stiglo je četiri vatrogasna vozila i deset vatrogasaca. Autobus je prevozio djecu na dvodnevnom izletu u Hrvatsko zagorje, kada je došlo do požara.

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Krapine, Danijel Pelin, potvrdio je da se požar dogodio dok djeca nisu bila u autobusu.

Nema ozlijeđenih

“Djeca su bila u Muzeju Hušnjakovo u tom trenutku. Djeca su došla iz Pule, organizira se njihov daljnji prijevoz. Nema ozlijeđenih, sve je u redu”, rekao je Pelin.

Na Facebook stranici Zagorje International obavljena je snimka dramatičnog događaja koji je na svu sreću završio bez ozlijeđenih.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.