Foto: Robert Fajt / CROPIX

Hrvatska novinarka se zaposlila kod Milorada Dodika: Savjetovat će ga o međunarodnim poslovima

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Hrvatska novinarka Aurora Weiss zaposlila se kod Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, kao savjetnica za međunarodne poslove i sigurnost u njegovom kabinetu,

“Sretna sam što vam mogu reći da počinjem raditi kao savjetnica za međunarodne poslove i sigurnost u kabinetu predsjednika Republike Srpske”, objavila je Weiss na svom Linkedin profilu.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Optužila Holy za neplaćanje

Prije posla kod Dodika, Weiss je bila zaposlena u Balkanskoj istraživačkoj mreži (BIRN) kao novinarka. Na početku karijere je radila za Novu Tv i HRT, da bi poslije nešto manje od četiri godine provela pišući za Večernji list.

Lijepa Julia i Aleksej Navaljni zaljubili su se na prvi pogled: Njihovoj kćeri jedan je trenutak bio posebno težak

Prošle godine Weiss je i sama bila tema brojnih novinskih članaka nakon što je javno optužila bivšu SDP-ovu ministricu Mirelu Holy da joj duguje 15.000 eura. Naime, Weiss je neko vrijeme bila glasnogovornica stranke ORaH, koju je osnovala upravo Holy. Iako je u javnosti predstavljena kao glasnogovornica stranke, Weiss je poslije rekla da je vodila svu kampanju ORaH-a uoči izbora za Europski parlament, za što nije dobila nikakvu novčanu naknadu.




 

 




Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.