Foto: Unsplash, Ilustracija

Godinu dana iz kuće nije izlazila bez šešira: ‘Frizera sam samo tražila da mi izravna kosu’

Autor: V.S

Mnoge žene teže tome da njihova kosa bude savršena, besprijekorno ravna i da uvijek izgleda kao da su prije koju minutu izašle iz frizerskog salona. Nažalost, nekada nešto pođe po zlu i umjesto frizure iz sna, kosa izgleda suprotno – spaljeno i zapušteno.

Jedna je žena nakon posjeta frizeru ostala toliko nezadovoljna da odlučila tužiti frizerski salon u Falačkom-Porajnju u Njemačkoj.

Ona je, naime, tražila da joj se izravna kosa, ali njezine vlasi nisu dobro reagirale na proizvod koji je koristila frizerka.

Foto: Unsplash, Ilustracija

Tretman iz pakla

Nakon tretmana kosa joj je bila potpuno izlomljena i zamršena, a da stvar bude gora, kasnije je i djelomično otpala. Nakon “tretmana iz pakla” svoju je kosu koja je bila duljine do ramena morala odrezati više od 10 centimetara.

U priopćenju za javnost stoji: “Kosa je bila ozbiljno upropaštena, a klijentica je gotovo godinu dana izlazila iz kuće samo sa šeširom ili kapom. Zbog navodno golemih troškova njege kose tražila je gotovo 5.000 eura odštete”.

Sud je u ovoj neobičnoj parnici došao do zaključka da je očigledno da je frizerka koristila “kemijski proizvod za ravnanje kose koji nije bio prikladan za njezinu kosu”. Gubitak kose tretirali su kao tjelesnu ozljedu, a priznali su i da je sve što je proživjela ženi uzrokovalo “značajno mentalno oštećenje”.

Frizeru u Beogradu u salon ušao beskućnik: Regiju zapanjila transformacija




Iako je tražila 5.000 eura odštete, tužiteljica bi trebala dobiti “samo” 2.500 eura. Frizerski salon se još može žaliti, jer presuda još nije pravomoćna, a kosa unesrećene žene sada je ponovno duga do ramena.




 

Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.