Ivica Galovic/PIXSELL

TRAGIČNA NESREĆA NA KORČULI: 20-godišnjak poginuo u prometnoj nesreći u Blatu

Autor: Hina

Dvadesetogodišnji mladić smrtno je stradao, a dvije osobe od 17 i 18 godina teže su ozlijeđene u  prometnoj nesreći u Blatu na Korčuli, izvijestila je u petak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

 Nesreća se dogodila jučer popodne kada je 20-godišnjak upravljao neregistriranim i neosiguranim traktorom za koji je bila prikačena prikolica u kojoj su se nalazila dva putnika u dobi od 17 i 18 godina.
Nakon što je vozač ručicu mjenjača prebacio u ‘ler’, dolaskom na nizbrdicu traktor je ubrzao, a vozač je izgubio nadzor nad vozilom. Traktor je udario u propisno parkirano teretno vozilo, nakon čega se prevrnuo.

 Pri tome 20-godišnji vozač je smrtno stradao, dok je dvoje putnika teže ozlijeđeno i prevezeno helikopterom u splitskoj bolnici.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.