Ilustracija/Marko Prpic/Vecernji list

TRAGEDIJA NA TREŠNJEVKI: Dijete palo s trećeg kata, dobivene ozljede opasne su po život!

Autor: Dnevno.hr

Na zagrebačkoj Trešnjevki jutros oko 10 sati i 30 minuta došlo je do teške nesreće. Dijete je palo s drugog kata iz stana jedne od zgrada u Ulici Božidara Adžije, nedaleko trešnjevačkog kružnog toka.

Nesretno dijete hitno je prevezeno u Klaićevu bolnicu koja je, srećom, vrlo blizu. Jutarnji list doznaje kako se radi o trogodišnjem dječaku koji ima teške i po život opasne ozljede lubanje, mozga, kralješnice i pluća.

“Išao sam do frizera. U Ulici Božidara Adžije vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Čini mi se da je to bio treći kat. Dijete je nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla dodajući da je čuo krivove djetetove majke te da je otac “također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu”, izjavio je prolaznik za Večernji list.

Kako doznaje, 24 sata, nesretni dječak u 13 sati primljen je na operaciju na kirurški odjel.

“Riječ je o kraniocerebralnoj ozljedi sa višestrukim prijelomima lubanje. Ima i stabilnu ozljedu vratne kralježnice i ozljede pluća. Nakon operacije ide u intenzivnu njegu na daljnje liječenje i opservaciju”, kazao je ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb prof.dr.sc. Goran Roić za 24 sata.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.