Foto: Ranko Suvar / CROPIX

PANIKA U KUMROVCU! Muškarac zaprijetio da će bombom srušiti kuću Josipu Brozu Titu, baš na godišnjicu smrti

Autor: Dnevno.hr

Nepoznata muška osoba zaprijetila je da će na današnji dan, na godišnjicu smrti Josipa Broza Tita, srušiti spomenik u Titovoj kući u Kumrovcu, priopćila je policija, dodavši da je anonimni poziv zaprimljen u 10 sati u Operativno-komunikacijskom centru.

Prijetnju je izrekao muškarac koji je samo rekao da će uništiti Titovu rodnu kuću i zatim poklopio slušalicu, piše lokalni portal Ni Zagorje malo.

Policija nakon pregleda kuće, smještene u Muzeju otvorenom u Starom selu Kumrovec, nije pronašla nikakvu eksplozivnu napravu.

Iako ovakve dojave nisu česte, iz policijske uprave javili su da se obično u petom mjesecu, kada se redaju obljetnice vezane uz Tita, znaju javljati slični problemi‘.

Policijski službenici PU krapinsko zagorske zajedno s protueksplozivnom zaštitom izašli su na teren i pregledali unutrašnjost kuće, kao i vanjski dio okućnice. Za sada nije pronađena nikakva eksplozivna naprava, no postupanje se nastavlja i dalje, što je uobičajeno u slučaju ovakvih prijetnji “, poručili su iz policije.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.