Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Butković poslao opasnu poruku Milanoviću: ‘Zorane, ne smeta kad je u pitanju tvoj rođak’

Autor: I.G.

Oleg Butković na svojem je Facebook profilu objavio još jedan status upućen predsjedniku Zoranu Milanoviću, nakon što ga je predsjednik spomenuo u novoj izjavi za medije.

“Zorane, čujem da si me danas opet prozvao jer imam rusko ime. Rusija te ne smeta kad je u pitanju tvoj rođak, ali te smeta moje rusko ime. Ljude se sudi po djelima, a ne imenima. Tvoja djela kao predsjednika su toliko mizerna da se svode na prozivanje ljudi po imenima ili međunarodna putovanja u Laktaše.

P.S. Drago mi je da si se vratio u ring nakon što si iz njega pobjegao glavom bez obzira.

Srdačan pozdrav, Oleg‘, napisao je Butković na Facebooku.

Zorane,

čujem da si me danas opet prozvao jer imam rusko ime. Rusija te ne smeta kad je u pitanju tvoj rođak, ali te…

Posted by Oleg Butković on Friday 24 May 2024




 

‘Je li pitao kravu za to?’

Podsjetimo, Milanović je u petak sudjelovao na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Svete Nedelje povodom obilježavanja Dana Grada. Odmah nakon službenog dijela održao je konferenciju za medije.

“Pokušavam svim političkim Srbima i Srbima u politici objasniti da rezolucija o Srebrenici nijednom riječi ne dotiče Srbe ili srpstvo. Ako i dalje to smatraju gaženjem i zatiranjem Srba, onda će ih sutra smetati oblačan dan.




Milanović se oglasio nakon izglasavanja rezolucije i podsjetio na davne Mesićeve riječi

Komentirao je i potencijalnu kandidaturu Olega Butkovića za predsjednika. “Je li pitao kravu za to? Odnosno, to nije krava ni bik. Tko god bude kandidat HDZ-a i tko god bude… gledam Plenkovića. Našeg herojskog zeca.

Tko god bude kandidat HDZ-a bit će njegova produžena ruka. Jedini zadatak bio bi mu da bude omekšivač, da se ne bunimo, da se krade ili kraducka. Bio to Oleg ili neki drugi nositelj lijepog ruskog imena. Ima li među njima netko tko nema rusko ime”, završio je predsjednik, piše N1.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.