Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Bulj o Krstičevićevu presedanu: ‘Ostavka je uvijek odgovoran čin!’

Autor: Ines Brežnjak

Ministar Damir Krstičević danas je nenadano dao ostavku na mjesto ministra i potpredsjednika Vlade, a za komentar nakon ovog iznenađujućeg čina upitali smo člana saborskog Odbora za obranu, Mostovog Miru Bulja.

“Ostavka je uvijek odgovoran čin“, kratko nam je prokomentirao Bulj te nadodao da valja imati na umu da je kraj i Vladi i saboru uskoro, no da u ovom trenutku kada su dva života izgubljena, ne želi uplitati politiku u slučaj.

“Potresen sam današnjim događajima te kao bivši hrvatski vojnik izražavam duboku sućut obiteljima poginulih“, rekao je Bulj.

“Teško je u ovom trenutku išta govoriti, nakon dva izgubljena života, no evidentno je da treba više ulagati u ratno zrakoplovstvo, kako se ovakve tragedije ne bi ponavljale”, zaključuje Mostov zastupnik.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.