Foto: Screenshot/X

Avion s rupom u trupu kružio sat vremena iznad Beograda: Problemi su počeli kod polijetanja

Autor: Dnevno.hr

Iznad Beograda je u nedjelju navečer došlo do dramatičnog incidenta. Naime, zrakoplov kompanije Marathon Airlinesa, avio-kompanije koja obavlja letove za Air Serbiu, sa 106 putnika sletio je na beogradski aerodrom ‘Nikola Tesla‘ s rupom u trupu i oštećenim krilom, što se vidi na fotografijama i snimkama objavljenim na društvenim mrežama, piše N1 Srbija.

Nesvakidašnja se nesreća se dogodila u nedjelju navečer prilikom polijetanja s beogradskog aerodroma kada je avion udario u svjetlosnu signalizaciju na kraju piste.

Kako se neslužbeno doznaje, uzrok incidenta je kratak zalet koji je pilot uzeo prilikom polijetanja, tako da nije imao dovoljno vremena da se ranije odvoji od piste i izbjegne svjetlosnu signalizaciju.

Curilo gorivo, kružio sat vremena s rupom

U takvom stanju, zrakoplov je sat vremena kružio iznad Beograda, da bi konačno sletio. Zbog curenja goriva vatrogasci su morali prskati letjelicu pjenom kako bi se izbjegao požar.




Nakon svega, Air Serbia je priopćila da je avion na letu za Düsseldorf vraćen iz tehničkih razloga, a da sigurnost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku.

(VIDEO) KRIKOVI PRIJE PADA, A ONDA MUK! Dečki snimili kako pada avion u kojem su poginuli: Mobitel preživio, snimka je potresna




 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.