Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

ZVUČNO IME PONOVNO U DINAMU! Modri potpisali prvo veliko pojačanje ovog ljeta

Autor: G.I.Š.

Duje Čop ponovno u Dinamu. Tako su na stranicama kluba iz Maksimira najavili prvo veliko pojačanje za novu sezonu.

Čop je u prvom boravku u Dinamu odigrao 110 službenih utakmica i zabio 60 golova. U Dinamu je proveo dvije i pol godine, osvojio je tri naslova prvaka i jedan Kup, a u sezoni 2013./2014. bio je prvi strijelac HNL-a zabivši pri tom 22 gola.

Dinamo se dakle pojačava sa svojim bivšim igračem koji je poznat po svojim velikim aerobnim sposobnostima i sigurno će biti pravi nakon priprema u novom/starom klubu.

Pohvalio klub

Tako je Duje danas na predstavljanju rekao:

“Jako sam sretan i ponosan što sam ponovno u Dinamu nakon šest i pol godina, hvala klubu na povjerenju koje sam dobio. Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni”, naglasio je Čop pa nastavio:

“Trenera Damira Krznara i njegov rad dobro mi je poznat, ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt, prije svega je to kapetan Ademi, i vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Veselim se svim izazovima, dat ću sve od sebe na terenu i vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i europskom planu”, rekao je nakon potpisa ugovora Duje Čop.




Nakon odlaska iz Dinama, Čop je igrao u Italiji, Španjolskoj i Belgiji, ali nije uspio ponoviti sjajne partije iz Dinama.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.