Foto: Vojko Basic / CROPIX

(VIDEO) TORCIDA NAPRAVILA KAOS U ŽENEVI! Švicarci provocirali pa se naši navijači zakačili s policijom

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Os 18 sati počela je povijesna utakmica između Hajduka i Milana u Ženevi, u kojoj će bili tići probati pobijediti velikog protivnika i plasirati se u finale Lige prvaka mladih, u kojoj je već nizozemski AZ Alkmaar.

Hajduk ima veliku podršku s tribina, procjenjuje se kako je došlo oko pet tisuća pripadnika Torcide, a oko sat prije utakmice došlo je do sukoba s organima reda  navijača bilih.

Naime, navodno su navijači lokalnog prvoligaša Servettea provocirali hajdukovce, a nakon svega morala je intervenirati i policija.

https://twitter.com/DavideLusinga/status/1649433555913564161

Rastjeruju navijače

Reporter Dnevnika Nove TV, Stipe Antonijevića, javio je kako su navijči staklenim bocama su gađali švicarske policajce, koji su u jednom trenutku izvadili puške s gumenim metcima.

”Nažalost, kordon švicarske specijalne policija sada rastjeruje navijače Hajduka. Prije jedno pet-šest minuta nastao je sukob navijača i policije. Poletjele su brojne staklene boce prema policiji. U jednom trenutku je sve stvarno izgledalo idealno i u jednom trenutku je nastala vika, stigla je specijalna policija i u zadnje dvije minute se sve primirilo. U jednom trenutku su policajci izvadili gumene puške i krenuli prema masi”, rekao je Antonijević, a prenosi Gol.hr.







 

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.