Screenshot: X

Talijanska pjevačica je od Đokovića tražila bogatstvo, a sada se bacila na drugu ‘žrtvu’

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Talijanski tenisač Jannik Sinner (22) igra najbolji tenis svog života. Iza njega su naslovi na Australian Openu i na Mastersu u Miamuju, te je na ljestvici najboljih tenisča svijeta preskočio Carlosa Alcaraza i prvi je pratitelj Novaka Đokovića.

A kako mu raste popularnost tako se Sinner suočava i s negativnim aspektom svjetske slave. Tako ga je nakon trijumfa u Miamiju dočekao pomalo neugodan susret s talijanskom pjevačicom Laurom Pausini (49). Upravo je Pausini postala junakinja video snimke koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama.

Na snimci se vidi kako je Pausini tražila fotografiranje sa Sinnerom, na što je Talijan spremno pristao, a onda je u jednom trenutku 27-godina starija pjevačica napućila usne očito očekujući poljubac.

Viralni hit

Sinner joj ipak nije uzvratio poljubac, već je postavio obraz pa je ispalo kao da ga pjevačica ljubi u obraz, uz osmijeh na licu. Kako je sve izgledalo možete pogledati OVDJE. “Ne mogu se prestati smijati, pošaljite pomoć”, samo je jedan od brojnih komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.




Zanimljivo je kako su 2014. godine crnogorski mediji pisali kako je Pausini tražila 200.000 eura od Novaka Đokovića kako bi pjevala na njegovom vjenčanju s Jelenom, ali želja joj se na kraju nije ispunila.

Inače je Pausini od veljače 2023. godine u braku s Paolom Cartom, talijanskim gitaristom, skladateljem i producentom. Par se počeo viđati 2005. godine, a Pausini je u veljači 2013. godine rodila njihovu kćerkicu.

Poginuo hrvatski reprezentativac, tuga u Splitu: ‘Izražavamo sućut prijateljskom klubu’




Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.