Foto: GuliverImage/AP Photo/Darko Vojinovic

Goran Ivanišević dignuo Srbiju na noge izjavom o Đokoviću

Autor: Dnevno GIŠ

Najpoznatiji regionalni duo ĐokovićIvanišević otišao je svatko na svoju stranu nakon Australian Opena pa je Goran gledao poraz naše Davis Cup reprezentacije protiv Belgije u Varaždinu, dok se Novak s obitelji odmara na skijaškim padinama Italije.

Novak ove godine nije nastavio čudesan niz na Australian Openu, bolji od njega u polufinalu bio je mladi Jannik Sinner, a njegov poraz jako je pogodio naše istočne susjede i od tada traže uzrok istog.

Goran je u Varaždinu dao i izjavu povodom poraza Đokovića u polufinalu, a ona je dosta zbunila medije iz susjedstva, koji su puno pisali o ozljedi lakta svjetskog broja jedan i u njemu vidjeli jedan od uzroka poraza njihovog ljubimca.

Foto:Kurirscreenshot

Loše od početka

“Prije ili kasnije morao je izgubiti, toga smo svi bili svjesni. Šteta samo što je to bilo na ovakav način, ali protiv Sinnera ako nisi 100 posto nemaš šta da tražiti pa čak i kad jesi na 100 posto, opet možeš izgubiti. Međutim, cijeli Australian Open nekako nije bio pravi za Novaka, od prvog kola pa nadalje. Ali dobro, idemo dalje, nije ništa toliko tragično”, izjavio je Goran, a prenosi Mondo i onda se dotaknuo Novakovog lakta:




“Lakat? Ne, nije mu ništa smetalo, bio je zdrav, ali jednostavno nije išlo. Može se i njemu dogoditi, i on je od krvi i mesa. S druge strane, ako je od nekoga trebalo izgubiti, onda mi je drago da je to bilo od Sinnera”, izjavio je Goran, što je dodatno zbunilo medije u susjedstvu.

Sljedeći nastup Đoković će imati na Mastersu iz serije 1000 u Indian Wellsu, na kojem može obraniti svjetski broj jedan što bi ga približilo rekordu Rogera Federera.

Poznatog sportaša žena je napustila, a on se odao boci: ‘Umro od tuge koja se zove Jugoslavija’




 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.