Foto: Tonci Vlasic / CROPIX

Srpskim medijima nije promaknuo propust hrvatske metropole: ‘Zagreb se obrukao’

Autor: Dnevno GIŠ

U nedostatku dočeka njihovih sportaša s nekog velikog međunarodnog natjecanja, naši istočni susjedi bacili su oko preko granice i primijetili kako se u Hrvatskoj lome koplja oko dočeka zlatnih vaterpolista.

Podsjetimo, Hrvatska vaterpolo reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi, da bi po povratku u domovinu bili uskraćeni za doček od strane grada Zagreba, u koji su sletjeli u nedjelju.

Takav odnos prema našim zlatnim Barakudama naišao je na veliko negodovanje javnosti, a nakon svega gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević primio je zlatne vaterpoliste, a Split i Dubrovnik organizirali su doček njihovim članovima reprezentacije.

Foto:Kurirscreenshot

Zagreb se obrukao

“ZAGREB SE OBRUKAO – NIJE DOČEKAO SVOJE ŠAMPIONE: Vaterpolisti Hrvatske RAZOČARANI, izbornik OGORČEN: Što će ti zlato…”, pišu u naslovu iz Kurira i čude se kako to da nije organiziran veliki doček za zlatne s SP-a i glavnom gradu Hrvatske.




“To nisu pitanja za mene, meni je drago da ste došli vi koji to volite. Mogao bih mnogo toga reći, ali neću. To je refleksija svega, zašto sada pričati o tome… Imate neke ljude koji su bili oslobođeni fizičkog, a obavljaju funkcije…”, prenose izjavu našeg zbornika mediji iz susjedstva i dodaju kako je Ivica Tucak malo ublažio retoriku:

“Momci idu kući, neka uživaju sa svojim prijateljima, zaslužili su. Ono što sam rekao je ta nespretnost koja se dogodila”, dodaju sa srpskog portala i napominju kako će vaterpolisti biti propisno dočekani u Splitu i Dubrovniku, za razliku od Zagreba.

Nogometaš s bocom u Dinamu: ‘Ma kud njega kupujete, taj zatvara diskoteke’




 

 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.