Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SRETAN U LUDOJ ZAVRŠNICI: Pobjednik spektakla u Hrvatskoj zaboravio na nesreću

Autor: I.K.

Croatia Rally, natjecanje Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) na kojem se ovog tjedna jurilo cestama u Hrvatskoj, imalo je vrlo uzbudljivi kraj.

Francuz Sebastien Ogier slavio je pobjedu s manje od sekunde prednosti ispred drugoplasiranog britanskog vozača Elfyna Evansa, a odluka je pala nakon Evansove pogreške u posljednjem zavoju. Britanac je time izgubio svoju prednost i otvorio je vrata slavlju francuskog vozača.

Utrka je, tako, riješena tek u završnici, što je bilo i prikladno s obzirom na preokrete tijekom sva tri dana natjecanja.

Sreća francuskog vozača

Nakon što je slavio, Ogier je u svojoj prvoj reakciji na pobjedu istaknuo je da je vikend u Hrvatskoj bio ‘poput ludog tobogana’.

Francuz je dodao da je cijela momčad napravila odličan posao u potrazi za pobjedom. Istaknuo je da je pogreška britanskog vozača možda bila presudna na kraju, ali sagledao je i širu sliku, spominjući cjelokupni vikend na hrvatskim cestama.

Nesreća u Novom Zagrebu pala u drugi plan

Na kraju dana u kojem je slavio, Ogier je u drugi plan gurnuo nesreću u Novom Zagrebu u kojoj je sudjelovao ujutro, dolazeći na nedjeljni start.

U izjavi nakon pobjede spomenuo je ‘problem ujutro’, ali nije ušao detaljnije u taj dio priče.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.