Screenshot

Srbi su htjeli motkama polomiti Dražena Petrovića: Jeziva ispovijest vođe, imali su strašan plan

Autor: Dnevno GIŠ

Navijačke skupine i klubovi nerazdvojno su tijelo, ako su u dobrim odnosima, a poznato je kako navijači ne prezaju od ničega kako bi osigurali pobjedu svom klubu, no srećom takvi planovi se rijetko kada ostvare.

Crvena zvezda je na svojem You tube kanalu  pokrenula serijal ‘Ultras – Timina priča’, a u glavni protagonist je vođe navijačke grupe “Delije sever”, Zoran Timić Tima.

Tima je bio jedan od osnivača navijačke grupe “Ultras” koja je uz “Red Devilse” i “Zulu Voriorse” bila među najjačim na Zvezdinom severu tijekom osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

Pratili ga 

Jedna od priča koju je ispričao Timić je plan Delija kako zaustaviti Dražena Petrovića, a sve je zvučalo dosta zastrašujuće:

“Petrović je tada bio najbolji igrač Cibone s kojom smo se mučili u košarci, i željeli smo ga neutralizirati. Prvo smo ga htjeli prestrašiti i zaprijetiti mu a poslije ga i prebiti. Ideje su se sve više radikalizirale pa smo došli do toga da mu motkama polomimo noge pred neku važnu utakmicu protiv Zvezde.




Pratili smo ga nekoliko dana u Zagrebu, ali je to bilo dosta teško, jer nismo imali mobilne telefone No, uvidjeli smo njegovu rutinu, znali smo gdje ide nakon treninga, u kojem kafiću sjedi, gdje stanuje.

Problem je bio što nikada nije išao sam, uvijek je bio sa djevojkom ili društvom. Vratili smo se u Beograd i dogovorili da sve to napravimo kada bude odlučujuća utakmica s Cibonom te sezone. No, izgubili smo tad u polufinalu, pa nije bilo potrebe za tako nečim”, ispričao je jadan od vođa navijača Delija s kraja prošlog stoljeća.




Poznatog sportaša žena je napustila, a on se odao boci: ‘Umro od tuge koja se zove Jugoslavija’

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.