Foto: Marko Todorov / CROPIX

Preminuo otac Dejana Milojevića: Samo mjesec dana umro nakon sina

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Samo mjesec dana nakon smrti Dejana Milojevića stiže strašna vijest – preminuo je i njegov otac Milan Milojević, prenosi “Sportal”. Za sada nema informacija o uzroku smrti, poznato je samo da je preminuo jutros, 22. veljače.

Podsjetimo, srpski košarkaš i trener preminuo je 17. siječnja u Salt Lake Cityju uoči utakmice svog Golden Statea protiv Utaha od posljedica srčanog udara. Imao je samo 46 godina i pred njim je bila velika trenerska karijera.

Koliko je svima značio najbolje govore snimke iz Amerike gdje su se svi klubovi oprostili od njega, s naglaskom na njegove Warriorse. Također će tijekom cijele sezone nositi njegove inicijale na dresu.

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Veliki trag

Čak mu je i Steve Kerr došao na sprovod usred NBA sezone i time još jednom pokazao koliko mu je stalo do trenera s kojim je 2022. osvojio šampionski prsten. 

Darija Šarića je trenirao u GSW, a hrvatski košarkaš emotivno se oprostio od njega: “Rijetko sretneš takvog pozitivca. Uvijek svima omiljeni igrač, suigrač, kolega, trener, mentor.. Za tako kratko vrijeme imao sam osjećaj kao da mi je stariji brat. Stotine lijepih trenutaka, ostaje žal što ih nećemo doživjeti više. Sretan sam što sam te poznavao Deki. Istina je, Bog uvijek najbolje sebi uzme ranije. Vječna ti slava moj dragi prijatelju.”

Partizan na ljeto planira veliku utakmicu u suradnji s Golden State Warriorsima u Beogradu u čast treneru koji je uspješno radio u oba kluba. Do dogovora još nije došlo, ali vrlo su blizu.

Zlatni vaterpolisti se vratili u Hrvatsku: Dočekalo ih stotinjak navijača i iznenađenje







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.