FOTO: Twitter

(VIDEO) NOGOMETNA LEGENDA POSTAJE BOKSAČ: S 38 godina će ući u ring s profesionalnim borcima

Autor: Željka Orešković

Čini se da je jednom od najtrofejnijih engleskih nogometaša dosadno u mirovini.

Dvije godine nakon što je otišao u mirovinu, jedan od njaboljih englesnih nogometaša, Rio Ferdinand, nema mira. Prije dvije godine on se prestao aktivno baviti nogometom, a u zasluženu mirovinu otišao je nakon gotovo dva desetljeća, u kojima je s Manchesterom osvojio sve što se dalo osvojiti, posao je jedan od najboljih braniča ma svijetu, a u 14 godina je za Englesku oigrao 81 utakmicu.

Ipak, čini se da za njega mirovanje nije bilo opcija, pokrenuo je svoj brend odjeće, otvorio luksuzni restoran i postao televizijski komentator. Izgleda da to nogometašu iz Peckhama nije dovoljno, on je veliki obožavatelj boksa i još u siječnju je na instagramu objavio video u kojem trenira s bivšim ragbijašem Melom Deaneom. 

U spomenutom videu, Ferdinand je između udaraca izazvao boksačke zbijezde, Anthonyja Joshuu, Davida Hayea i Tonyja Bellewa. Pet mjeseci kasnije objavio je video u kojem izaziva i Tysona Furyja.


Nogometaš je nedavno otkrio da se boksom ne bavi samo kako bi ostao u formi, već mu je to pomoć da se lakše nosi sa smrću supruge. Njegova žena preminula je od raka dojke prije dvije godine, otprilike u isto vrijeme kada se on opraštao s nogometnom karijerom. Rio Ferdinand ostao je sam s troje djece.

Ipak, engleski mediji sada javljaju da su njegovi boksački treninzi prerasli u nešto ozbiljnije, naime, Rio Ferdinand se prijavio za licencu profesionalnog boksača.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.