RK Zagreb najavio utakmicu s Kielom šaleći se na račun hrvatskih neuspjeha (FOTO)

Autor: I.K.

Na službenom Facebook profilu tako je osvanula i zanimljiva pozivnica za ovu utakmicu na kojoj piše "Dosta vam je sportskih razočaranja?Uzmite dozu rukometa!", a na slici se vidi i kutijica s kapsulom.

Rukometaši PPD Zagreb ovog četvrtka kreću u novu avanturu Lige prvaka. U prvom kolu u zagrebačkoj Areni dočekuju jaki njemački Kiel predvođen Domagojem Duvnjakom. S obzirom na važnost utakmice u zagrebačkom klubu pokušavaju ispuniti Arenu do posljednjeg mjesta kako bi imali što veću potporu s tribina. Na službenom Facebook profilu tako je osvanula i zanimljiva pozivnica za ovu utakmicu na kojoj piše “Dosta vam je sportskih razočaranja?Uzmite dozu rukometa!”, a na slici se vidi i kutijica s kapsulom.

Dakako, odnosi se to na neuspjehe hrvatske košarkaše i nogometne reprezentacije, a s obzirom da je Kiel favorit u ovoj utakmici, nadajmo se da zagrebaši mogu iznenaditi kao i prošle sezone kada su slavili 27-25. Inače, ulaznice za gornji prsten tribina (cca 8 tisuća mjesta) će cijelu sezonu biti besplatne, dok će donji prsten (cca 7 tisuća mjesta) stajati 40 kuna.

Facebook.com
Facebook.com

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.