snimka zaslona/ Facebook

Hrvatski olimpijac opljačkan uoči Europskog prvenstva, lopova razotkrio bizaran detalj

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Bizarna priča stiže nam iz Španjolske. Hrvatski olimpijac Martin Dolenc doživio je nevjerojatno neugodnu situaciju na Europskom prvenstvu u Formula Kiteu koje se održavalo u španjolskom Man Menoru.

Sjajnom hrvatskom sportašu noć prije finala pokradene su sve stvari i oprema za nastup. “Mrzim isprike, ali činjenica da mi je ukradena sva oprema noć prije finalne utrke otežala mi je mogućnost da ostvarim bolji rezultat” napisao je.

Naime, on nije želio odustati od natjecanja nego je posudio dasku i zmaja te na tuđoj opremi pokušao doći do medalje. No, u tome nije uspio te je na kraju natjecanje završio na petom mjestu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martin Dolenc (@martin_dolenc)




Sve je pronađeno

Nije samo Dolencu nestala oprema, na meti su bili i drugi sportaši, a zahvaljujući činjenici da je u zaštitnom prsluku Poljaka Maksa Zakowskog ugrađen uređaj za HPS praćenje, španjolska policija je uhvatila pljačkaša koji je pokušao s kombijem pobjeći s ukradenim stvarima.

Dolenc je rođen u Splitu te je prvi Hrvat u povijesti koji će na Igrama nastupiti u kajtu. Nada se i medalji čime dodatno popularizirao ovaj sport u Hrvatskoj.

“Imao sam šansu i za medalju, ali više sam se odlučio fokusirati na sigurnu igru i osvojiti ulaz”, rekao je Dolenc za Glas Istre nakon što je izborio Pariz, otkrivajući da su iduće na redu Mediteranske igre na pijesku u Grčkoj, pa Europsko prvenstveno u Engleskoj. Istaknuo je i da ovaj sport, koji se u njegovoj obitelji prenosi s koljena na koljeno, voli od malih nogu.




Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.