Foto: Damir Krajac / CROPIX

Novi Vatreni nije bio nimalo impresioniran Dinamom: ‘Nisu odigrali ništa specijalno’

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Vratar grčkog PAOK-a Dominik Kotarski nije skrivao razočaranje izvedbom svoje momčadi u sinoćnjoj prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige. Dinamo je sastav iz Soluna savladao 2:0, a Bruno Petković je Kotarskom zabio dva pogotka.

“Odigrali smo jednu jako lošu utakmicu. Dinamo je dobro stajao na terenu, nije napravio ništa specijalno, ali mi smo im praktički dali sve. Nemam što pametno reći, mislim da gore od ovoga nismo mogli odigrati. Rezultat 2:0 je i dalje aktivan za nas, igramo kod kuće sljedeći tjedan i moramo odigrati puno bolje”, rekao je novopečeni hrvatski reprezentativni vratar.

Dinamo na njega nije ostavio neki poseban dojam, ponovno je razloge za poraz tražio u igri svoje momčadi: “Kao što sam već rekao, nisu odigrali ništa specijalno, čekali su našu pogrešku. Ne mogu naći riječi kojima bih opisao našu igru, stvarno smo odigrali jako loše.”

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Bez previše emocija

Upitan je i za komentar dva gola koja je primio od novog reprezentativnog suigrača Petkovića: “Našao se gdje je trebao biti, zabio je dva gola, odigrao je dobru utakmicu. No, mislim da smo mi pobijedili sami sebe.”

Otkrio je Kotarski i kako se pozdravio s kolegama iz mlade reprezentacije i čestitao im na pobjedi. Za njega je ovo inače bila povratnička utakmica u klub iz svojih omladinskih dana kada se otisnuo u Ajax, odakle je preko Gorice stigao do PAOK-a.

Upitan je ovaj 24-godišnjak kako je doživio povratak na Maksimir, jesu li ga sustigle emocije? “Nije bilo preemotivno. Kad počne utakmica, sve je to normalno, bilo je kao i na svakoj drugoj utakmici”, zaključio je.

Dinamo je očitao lekciju bahatim Grcima, zapamtit će ovo ime na Maksimiru







Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.