Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

(VIDEO) NEVJEROJATNO KAKO SU PONIZILI VATRENE: Englezi pokazali nepoštovanje prema Hrvatskoj, sve se čulo!

Autor: I.K.

Hrvatska je započela svoj put na Europskom prvenstvu porazom od Engleske na londonskom Wembleyju, a uvod u utakmicu okončanu s 1:0 za Engleze donio je reakciju domaćih navijača koja nije pokazala poštovanje hrvatskoj himni.

Dok se intonirala Lijepa naša, s tribina Wembleyja čulo se puno zvižduka. Bili su gotovo jednako glasni kao i hrvatska himna koju su Vatreni slušali i pjevali prije kretanja s centra.

Kako je ta situacija izgledala i zvučila, provjerite – ovdje.

Domaći navijači imali premoć

S navijačkom premoći koju su imali u Londonu, domaći su na tribinama gurnuli u drugi plan pokušaje hrvatskih navijača i navijačica da se nametnu. To se osjetilo već sa zvižducima dok je trajala himna, ali i kasnije tijekom utakmice.

Navijači i navijačice Vatrenih su se trudili, ali kako je najavljujući ovu utakmicu istaknuo i Zlatko Dalić, premoć na tribinama bio je važni ‘plus’ na domaćoj strani.

Hrvatski igrači nisu kleknuli

Poslije intoniranja himni sa zvižducima dok se svirala Lijepa naša, stigla je situacija u kojoj su engleski igrači kleknuli, a hrvatski ne.

Ne znamo je li klečanje imalo veze sa zviždanjem koje se čulo glasno, no štogod bio razlog, takav uvod nije bio lijep.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.