Photo: Igor Soban/PIXSELL

(VIDEO) AKCIJA O KOJOJ ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI! Pogledajte kako su dinamovci izigrali Fenerbahče!

Autor: Bruno Herljević

O ovoj će se akciji pričati još danima, ako ne i tjednima! Dinamo je već nakon 27 minuta utakmice prvog kola Europske lige protiv Fenerbahčea imao 2:0, a Mario Gavranović je sudjelovao u oba gola i to kao asistent.

No, briljantan je potez bila njegova asistencija za drugi gol kada je u trku petom asistirao za Hajrovića. Navukao je dvojicu protivničkih igrača na sebe i onda samo petom lagano dao za Hajrovića koji je rutinski zakucao u donji desni.

 




Kod prvog gola Oršić je započeo akciju iz kornera, dao je za Olma, a onda mu je ovaj petom vratio. Potom Oršić šalje loptu oštro u kazneni prostor i lopta na kraju dolazi do Gavre koji daje za Šunjića, a ovaj zabija u donji lijevi.

Turci su onda smanjili na 2:1, a u drugom poluvremenu uragan! Dinamo je iskoristio amatersku grešku obrane Fenera, Olmo je pratio igrače koji su se spetljali, uzeo loptu i dao je Hajroviću koji zabija na prazan gol.




 

Nešto kasnije Dinamo zabija i četvrti. Raspao se Fener pred sjajnom kombinacijom Dinama. S desne je Stojanović dao za Olma, ovaj je potom potegnuo i pogodio golmanu ispod ruke.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.