VATRENI SRČANO PROSLAVILI PROLAZ: ‘Oj hrvatska mati!’ (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

''Ponosni smo. Vrijeme je za slavlje. Puno toga smo prošli, ali sad je bitno da će se u Francuskoj slušati hrvatska himna'', rekao je Srna.

U susretu 10. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na EURO kao gost svladala Maltu sa 1-0 (1-0) i tako osigurala izravni plasman na prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Francuskoj.

Kapetan @darijosrna predvodi slavlje u hrvatskoj svlačionici nakon plasmana na #euro2016. Momci, kapa do poda! #Lijepalisi #Hrvatska #BudiPonosan #BeProud #

Posted by Hrvatski nogometni savez on Tuesday, 13 October 2015

Pred kamerama HRT izbornik Ante Čačić otkrio je da su igrači nakon utakmice u svlačionici zagrljeni pjevali i slavili. Kapetan Darijo Srna predvodio je slavlje, a i završio je na stolu. Vatreni su svoj plasmani proslavili hitom Marka Perkovića Thompsona “Lijepa li si”, a u pjevanju im se pridružio i Davor Šuker.

”Ponosni smo. Vrijeme je za slavlje. Puno toga smo prošli, ali sada je bitno da će se u Francuskoj slušati hrvatska himna”, rekao je Srna.

Podsjetimo, prvotno slavlje je započelo na travnjaku kada je  Ivan Perišić na asistenciju Talijana iz Rima zabio za 1-0.




Igrači su se okupili na centru i zapjevali: ”Oj hrvatska mati, nemoj tugovati. Zovi, samo zovi…”

Slavlje Vatrenih nakon plasmana na Euro! #BudiPonosan #BeProud #Hrvatska #croatia #euro2016




Posted by Hrvatski nogometni savez on Tuesday, 13 October 2015

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.