Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Rijeka pobjedom do vrha ljestvice uoči poljudskog derbija, nije bilo iznenađenja

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaši Rijeke slavili su 10. kolu SuperSprot HNL-a protiv Rudeša u Kranjčevićevoj s 2:1. Za momčad s Kvarnera zabijali su Janković i Ivanović dok za domaćine igrač Dinama na posudbi Fran Topić

Utakmica je počela furiozno. Yessine je u 17 sekundi pobjegao domaćinima, ali Rudeš je odlično obranio. Minutu kasnije Rudeš je sjajno kombinirao, Pasarićek pucao, ali Labrović pokazuje zašto je reprezentativni vratar.

Rijeka je povela u 12. minuti. Neshvatljivu grešku napravio je vratar Kralj. Pavlović mu je vratio loptu, a njemu je prošla ispod noge, uspio ju je izvaditi iz gola, ali je lopta zatim došla do Yessinea koji je nesebično dodao Jankoviću za 1:0.

Vrh ljestvice

U nastavku obje ekipe imale su solidne pokušaje. Rijeka je zabila u 78. minuti, ali je Ivanovićev gol poništen. Ipak, minutu kasnije Dario Bel nije imao što poništiti te je Ivanović iz druge došao do gola.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski nogometni klub Rijeka (@nk_rijeka)

Rudeš je zabio u 89.  nakon što je Tomečak odlično centrirao, a Topić još bolje skočio i zabio svoj prvi gol u HNL-u. Do kraja susreta vladala je ludnica, ali momčad Željka Sopića sačuvala je tri boda.




Na ljestvici sada je Rijeka vodeća s jednim bodom više od Hajduka i tri više od Dinama. U odnosnu na “bile” imaju utakmicu utakmicu više, a od Dinama dvije. Rudeš je i dalje na dnu s jednim bodom.

Uhićeni Boysi izlaze iz zatvora u Grčkoj? Novi detalji, Hrvati idu na slobodu, ali postoji ‘kvaka’

 

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.