Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA LAKO DO BODOVA! Bivši junior Dinama gotovo je sve napravio ‘sam’, oduševio na Rujevici

Autor: P. V.

Rijeka je 2:0 slavila protiv Gorice u posljednjoj utakmici dana. Robert Murić bio je junak na Rujevici, jer je osim gola upisao i asistenciju…

Već u 18. minuti dogodio se ključni trenutak, jedan od onih u susretu. Murić je fantastično gurnuo Mudražiju u šansu, a riječki veznjak sjajno varkom tijela prevario Moru koji ga ruši i sudac Vučković bez razmišljanja pokazuje na bijelu točku! Murić je siguran realizator, Banić je ostao ukopan i Rijeka vodi 1:0.

Početkom drugog dijela isti igrač i riješava utakmicu – Murić je osim pogotka upisao i asistenciju. Izveo je korner, a Lepinjica se vinuo visoko u zrak te glavom poentirao za povećanje vodstva! Kakva nesreća za igrače Gorice koji su sve karte bacili u napad…

Priključak Osijeku na vrhu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Lovrić je nekoliko puta prijetio iz daljine, bilo je opasnih prilika za goste, ali rezultat se do kraja nije mijenjao.

Ukupno 1652 gledatelja, koliko ih je bilo na Rujevici, pozdravilo je prve bodove Riječana koji se tako priključuju Osijeku na vrhu.

 




Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.