Photo: Igor Kralj/PIXSELL

POZADINA SUKOBA NA DERBIJU: SVETINA OTKRIO ŠTO SE ZAPRAVO DOGODILO U LOŽI!

Autor: Bruno Herljević

Dinamo je poveo, preokrenuo, potom je Hajduk opet poravnao na 2:2, a duboko u sudačkoj nadoknadi došlo je do incidenta u svečanoj loži

U relatnivno ‘mrtvom’ derbiju sve do samog kraja utakmice nije bilo previše uzbuđenja, a onda kao da je eruptirao vulkan. Dinamo je poveo, preokrenuo, potom je Hajduk opet poravnao na 2:2, a duboko u sudačkoj nadoknadi došlo je do incidenta u svečanoj loži koji je stavljen pod kontrolu tek nakon što je intervernirala policija.

Što se točno dogodilo morat će se istraživati pregledom nadozornih kamera, ali za sada je poznato kako je sve eskaliralo kada su se verbalo sukobili sportski direktor Hajduka, Mario Branco i direktor Dinama Tomislav Svetina.

Verbalni sukob izazvao je nešto veće naguravanje, a na kraju je policija morala izvsti predsjednika Hajduka Ivana Kosa, Svetinu i još nekolicinu iz svečane lože. Sportske novosti tvrde kako su nakon utakmice u policijsku postaju odvedeni Ivan Kos, Mario Branco te Tomislav Svetina i Matej Škegro, financijski direktor Dinama. U svojstvu svjedoka otišli su Kristian Petric, Saša Bjelanović, Krešimir Gojun, Velimir Slovaček i Jerko Trogrlić iz Hajduka, te Krešimir Antolić iz Dinama, tvrdi SN.

Osim u loži, policija je imala posla i izvan nje pa je ukupno 39 ljudi privedeno zbog narušavanja reda i mira.

O samom incidentu oglasio se i Tomislav Svetina.

“Mi u loži nikoga nismo provocirali. Jedino, ako netko misli da je proslava pogotka provokacija. Uglavnom, kad smo proslavili pogodak sportski direktor Hajduka Branco unio mi se u lice i tad je došlo do naguravanja. To je to, dalje ništa ne bih komentirao”, izjavio je Svetina.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.