Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Pogledajte misterioznu gestu suca uoči utakmice Hajduka i Istre

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaši Hajduka s 1:0 su na svom Poljudu pobijedili Istru i tako bar na kratko zasjeli na vrh tablice. Jedini gol na susretu postigao je Filip Krovinović u 48. minuti.

Zdenko Lovrić je uoči početka utakmice izveo rijetko viđeni potez. Okrenuo se prema kamerama prije prvog zvižduka, nešto kratko je komentirao s VAR sobom, a onda je rukama napravio gestikulaciju rukama u obliku srca.

Nije poznato je li Lovrić htio poslati poruku javnosti nakon kritika sucima zbog curenja snimki iz VAR sobe ili je iza njegove geste neki privatni motiv.

Snimka zaslona/ MaxSport

Velika afera

Podsjetimo, Bruno Marić podnio je ostavku s pozicije šefa sudaca HNS-a dan nakon što je održao presicu u kojoj je reagirao na snimke s utakmice Varaždin – Hajduk.

Curile su brojne snimke utakmica, a suci su pod velikim pritiskom. Bruno Marić dobio je prijetnje, a navijači Hajduka traže očitovanje Marijana Kustića.

“Isključivo zbog prijetnji meni i mojoj obitelji. Ne mogu izaći u javnost sa sadržajem tih prijetnji jer njima se bavi policija i sigurno će biti kaznenih prijava. U razgovoru sa svojom djecom spoznao sam da nemam više pravo dovoditi ih u neugodne situacije, da se boje” rekao ej Marić.

Velimir Zajec i ‘Dinamovo proljeće’ dobili su izbore u Dinamu







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.