Screenshot/NovaTV

Pjacu i Baturinu dočekalo nezgodno pitanje: ‘Nije ni mjesto, ni vrijeme‘

Autor: GIŠ

Hrvatska nogometna reprezentacija po povratku iz Rima, gdje su u srijedu bili na audijenciji kod pape Franje, vratila se pripremama pred Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a već po običaju u četvrtak su pred novinara stala dvojica Vatrenih, a ovaj put izbor je pao na Marka Pjacu i Martina Baturinu, koji su odgovarali na postavljena pitanja.

“Mislim da možemo biti zadovoljni sa svime što smo do sada odradili. Prva prijateljska utakmica je prošla u dobrom tonu i nadamo se nastaviti tako, započeo je Pjaca pa se osvrnuo na utakmicu s Portugalom. “Portugal nam je zadnja provjera prije Eura. U prijateljskim utakmicama rezultat nije u prvom planu, ali želimo ostaviti dojam. To nam je sjajna prilika vidjeti što još možemo popraviti.”

Baturina se osvrnuo na svoj prvi nastup od prve minute u dresu reprezentacije. “Od početka je možda bilo malo treme, ali kasnije je sve super prošlo. Zahvalan sam izborniku na pruženoj prilici i mislim da sam se dobro snašao na novoj poziciji”, rekao je Martin.

Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Bez odgovora

Novinare je zanimalo i postoji li mogućnost da njih dvojica u sljedećoj sezoni zajedno zaigraju za isti klub, na što je dvojac Vatrenih jednostavno poručio kako ovo nije niti vrijeme niti mjesto za postaviti takvo pitanje, a o mogućem transferu iz Dinama Martin Baturina je rekao: “Trenutno sam jedino fokusiran na reprezentaciju i Europsko prvenstvo, a o transferu ćemo kada za to dođe vrijeme.”

“Nisam očekivao da će ovo doći tako brzo. Nadao sam se da ću se dolaskom u Rijeku ponovno vratiti u krug reprezentacije, ali i mene je iznenadilo koliko je to brzo došlo, rekao je Pjaca o svojem brzom povratku u reprezentaciju nakon što je došao u Rijeku. Na kraju Marko je, kao netko tko je doživio sličnu ozljedu, upitan o povratku Perišića i njegovom zdravstvenom stanju.

“To je jako lijepa vijest za nas, nije se tako lako vratiti od takve ozljede. Tu je i mentalni aspekt uz fizički. Moram priznati da me na treningu impresionirao. Nisam vjerovao da se tako brzo može vratiti u punu formu”, zaključio je Pjaca.




Hrvatska protiv Portugala doživjela teške udarce, jedan poraz se najviše pamti




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.