Maria de Gracia Jimà nez/Just Pictures/Guliver Image

Neočekivani potez Pereza mogao bi odrediti sudbinu Luke Modrića u Realu

Autor: GIŠ

Real iz Madrida ove sezone gura po očekivanjima u La ligi i Ligi prvaka, u Španjolskoj dosta suvereno drže prvo mjesto, dok ih u najelitnijem europskom natjecanju čeka prvak Europe, Manchester City.

Luka Modrić i dalje dozirano igra u Realu, uvođenje mladih snaga zapravo se ispatilo Ancelottiju, tako da su akcije potpisivanja novog ugovora Modrića s Kraljevskim klubom bile dosta tanke, do neočekivanog poteza Pereza.

Naime, izgled kako je čelni čovjek Reala odlučio prodati mladog Turskog igrača, koji je trebao biti zamjena za Luku Modrića, Ardu Gulera, što bi u konačnici mogao biti i signal Modriću da ostaje u klubu još sezonu.




Žele ga Nijemci

Ardu Gülera Real je kupio prošle godine za 20 milijuna eura od Fenerbahčea, a po dolasku u klub Modrić mu je bio mentor, ali na kraju što zbog ozljeda, što zbog dobre forme ostalih igrača Reala, Turčin je igrao jako malo.

Ove sezone u svim natjecanjima odigrao je tek 98 minuta, tako da se čini kako će Perez prihvatiti ponudu oko 40 milijuna eura te će tako otvoriti prostor Modriću i usput zaraditi duplo.




Za Ardu Gulera najviše zanimanja pokazali su Nijemci, preciznije tu je Bayern, ali i Borussia Dortmund, koja isto želi povratak na vrh Bundeslige.

Dalić je dobio što je tražio: Jedan igrač posebno se istaknuo, bio je izvrstan

 

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.