Mario Balotelli odbija se ispričati Mourinhu

Autor: Hina/dpa

Nisam glup da bih propustio šest utakmica, ali činjenica je da stvari stoje potpuno drugačije od onoga kako se prikazuju u javnosti, kaže Balotelli.

Sukob Interova trenera Josea Mourinha i napadača Marija Balotellija (19) nije ni blizu kraja. Mourinho je ponovno izostavio Balotellija iz momčadi koja će večeras u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka igrati protiv moskovskog CSKA-a.

Iako je već šest utakmica ‘na ledu’ Balotelli se nema namjeru ispričati Mourinhu.

– Stvari stoje potpuno drugačije od onoga kako se prikazuju u javnosti. Nisam glup da bih propustio šest utakmica, ali činjenica je da sam u pravu i neću se ispričati – kazao je Balotelli, koji je posljednju utakmicu odigrao 7. ožujka.

Iako je Mourinho više puta kritizirao Balotellija zbog njegova pristupa treninzima i utakmicama, stvari su se naglo pogoršale na treningu 14. ožujka, kada je navodno došlo čak i do fizičkog sukoba.

– Nije to bila samo jedna epizoda, bilo je više toga, ali o tome ću progovoriti kad se stvari malo smire – rekao je Balotelli.

Autor:Hina/dpa
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.