Foto: Duje Klaric / CROPIX

Kargolan uoči Varaždina: ‘Dinamo je sinoć pokazao koliko je HNL dobar’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dok svi oni koji pripadaju plavom puku čekaju ždrijeb osmine finala Konferencijske lige onaj bijeli dio puka čeka subotu kada u Varaždinu igraju protiv istoimenog domaćina. Zanimljivo, u utorak Varaždin dolazi na Poljud gdje ih čeka kup.

Aktualna druga momčad prvenstva ima problema s ozljedama pa se trener Karoglan fokusirao na to: “Nešto je bolja situacija, Moufi je počeo trenirati, Nikola Kalinić je bolje, Lovre isto, podrška Mihaelu da se vrati nakon ovog iskušenja još jači i bolji.”

Varaždin  je uvijek Hajduku zadavao dosta muke: “Oni vole posjed lopte još od vremena Varteksa, takva im je selekcija, takve igrače uzimaju, tako igraju. Vidjeli smo i u Maksimiru. Oni neće mijenjati pristup, nemaju razloga, nemaju ni pritiska i takve ih i očekujem.”

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Pohvale Dinamu

Kako zamijeniti Žapera: “Sve je u igri, moramo tražiti unutarnje rezerve, prilagođavati, se, neki će morati više potegnuti. S jednim ili dva zadnja vezna neke zakonitosti su iste. Flip može dosta toga izvući, vidjet ćemo kakve su opcije, neke osmice će mijenjati navike i uloge, moramo se punti tu u sredini, treba završiti svaku utakmicu… Tu u budućnosti očekujem i Sigura, i Laszla, i drugi će imati ozbiljniju minutažu jer je to realnost. Ovo je prilika i za druge, i tako i razmišljamo, samo pozitivno.”

Hajduk ne izgleda dominantno kao prije pauze: “Ja sam jako zadovoljan sa zadnje dvije utakmice, dali smo četiri gola, u Rudešu smo imali puno šansi. Ja sam realan u analizama, pogledam utakmice još dva puta, i savršeno sam iskren. I kad je loše i kad je dobro.”

Kup s Varaždinom: “To je uvijek izazov, ali maksimalan fokus je na prvenstvo. Znamo koliko su oni zanimljivi, mogli ste se i sinoć uvjeriti na utakmici Betisa i Dinama koliko je HNL dobar. Mi smo narod sklon podcjenjivanju i precjenjivanju, usporedite utakmice Dinama s Betisom i Varaždinom.”

Srbi napadali mladu Hrvaticu što brani Oluju, a sad ima jasnu poruku što joj je na pameti







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.