Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Iznenađujuća odluka Arijana Ademija, ovo nitko nije očekivao

Autor: Dnevno GIŠ

Iznenađujuća vijest došla je u petak, kada je bivši kapetan Dinama i reprezentativac Sjeverne Makedonije Arijan Ademi, odlučio kako će prekinuti reprezentativnu karijeru, nakon skoro desetljeća pod sjeverno makedonskim državnim stijegom.

Odluku Ademija obznanio je izbornik reprezentacije Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski, koji je izjavio kako je nogometaš Dinama Arijan Ademi  odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru.

Objavu kako je dugogodišnji reprezentativac i kapetan Sjeverne Makedonije odlučio prekinuti karijeru, Milevski je objavo u video izjavi povodom pripremnih utakmica protiv Moldavije 22. ožujka i Crne Gore 23. ožujka u Antaliji.




Odlučno zbogom

“Posebno žalim zbog izostanka Arijana Ademija koji je iz osobnih razloga odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru. Imao sam razgovor s Arijanom. Nedostajat će nam i kao osoba i kao nogometaš. Kategoričan je u svojoj odluci”, rekao je Milevski, koji je naglasio kako Ademiju treba zahvaliti za doprinos reprezentaciji i domaćem nogometu.

“Predložili smo da mu organiziramo oproštajnu utakmicu, njegova je odluka hoće li se to dogoditi na utakmici protiv Hrvatske 3. lipnja ili na prvoj utakmici u Skoplju”, najavo je izbornik Sjeverne Makedonije.




Ademi je za reprezentaciju Makedonije debitirao je 9. listopada 2014. protiv Luksemburga, u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2016. godine, ukupno je odigrao 33 utakmice i postigao četiri gola, a mnogi smatraju kako je rođeni Šibenčanin trebao igrati za Vatrene, jer je nastupao za sve mlađe kategorije Hrvatske.

Poruka Boysa, Modri na prekretnici: ‘Daj odmah otkaz, ako kažeš da voliš Dinamo’

U svakom slučaju Arijan Ademi će sada imati više vremena posvetiti te Dinamu, naročito u nadolazećoj sezoni, kada će isteći klauzula između Dinama i njegovog bivšeg poslodavca u Kini.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.