Screenshot

‘NESTALA’ DJEVOJKA KOJA JE VOZILA PETROVIĆA U TRENUTKU SMRTI! Više se ne pojavljuje u javnosti, evo njezinih zadnjih fotografija…

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Dražena Petrovića nećemo nikad prežaliti, tu nesreću od koje nas dijele već desetljeća. A jedna stvar ne prestaje intrigirati, sudbina njegove njemačke djevojke, a koja je tad bila za upravljačem…

Naime, Klara Szalantzy već odavno je nestala iz fokusa i ne pojavljuje se u javnosti, a sjedila je za volanom kada je ponajbolji europski košarkaš svih vremena Dražen Petrović preminuo u 29. godini.

Podsjetimo, posljednju utakmicu za Hrvatsku Dražen je odigrao protiv Slovenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 1993. godine. Hrvatska reprezentacija vratila se iz Poljske avionom, no Dražen Petrović je na put krenuo automobilom sa svojom tadašnjom djevojkom.

Više je nema u javnosti

Dakle, Klara je vozila Golf, a Dražen je spavao na mjestu suvozača. Udarili su u kamion koji im je bio na putu, a Klara ga nije vidjela jer je vidljivost bila vrlo loša loša zbog obilnih padalina.

Dražen Petrović je poginuo, a Klara je prošla sa lakšim ozljedama. U automobilu je bila i turska košarkašica Hilal Edebal, koja je sjedila na zadnjem sjedištu, zadobila je teške ozljede, uspjela se donekle oporaviti iako ima velikih problema s pamćenjem.

Klara se tri godine poslije ogromne tragedije udala za slavnog njemačkog nogometaša Olivera Bierhoffa. S njim je već 27 godina u braku te žive u jednom malom mjestu nedaleko od Munchena.

Ono što je zanimljivo za Klaru je da se uopće ne pojavljuje u javnosti posljednjih godina. Jedina informacija o njoj stigla je u Bildu prije pet mjeseci, a glasila je:




“Klara tješi Olivera Bierhoffa poslije njegovog odlaska iz nogometnog saveza Njemačke.”

NJEZINE POSLJEDNJE FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.