Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

MAMIĆ KREĆE U KONAČAN OBRAČUN! ‘Došlo je vrijeme da se psu kaže da je pas, a tatu da je tat’!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Zdravko Mamić odlučio je reagirati nakon što je podnesena kaznena prijava protiv njega i još 40-ak osoba iz kluba.

“Došlo je vrijeme da se psu kaže da je pas, a tatu da je tat! Sve predstavnike medija pozivam sutra na press konferenciju od 12 sati u dvorani Princess hotela Mepas u Mostaru!”, objavio je na svojem Facebooku.

Podsjećamo, članovi GNK Dinamo podigli su kaznenu prijavu protiv Zdravka Mamića, ali i 45 članova Skupštine kluba, te još tri člana Nadzornog odbora Dinama.

Pressica u četvrtak

Dakle, u toj kaznenoj prijavi piše kako su svi oni na popisu zbog “zločinačkog udruženja, znajući za cilj zločinačkog udruženja i njegove kriminalne aktivnosti počinili kaznena djela u sastavu zločinačkog udruženja ili potaknuli drugog na počinjenje kaznenog djela u sastavu takvog udruženja.”

I sve to za kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti, zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, kaznena djela primanja mita i davanja mita, kao i kaznena djela trgovanja utjecajem i davanja mita za trgovanje utjecajem.

U obrazloženju piše kako je Zdravko Mamić i nakon pravomoćne sudske presude – kada je formalno prekinuo pravni odnos s Dinamom – radio kontinuirani pritisak na Upravu kluba koju čine predsjednica Uprave Vlatka Peras, te članovi Uprave Amra Peternel i Krešimir Antolić.




VIŠE O PODIZANJU KAZNENE PRIJAVE PROČITAJTEOVDJE.

 




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.