Foto: GuliverImage/AP Photo/Manu Fernandez

Loše vijesti za Modrića, baš kada se trebao nametnuti, dogodio se veliki peh

Autor: Dnevno GIŠ

Luka Modrić zaigrao je od prve minute u pobjedi njegovog Reala na gostovanju kod Cadiza 3:0, a kapetan vatrenih ostao je na travnjaku do 70. minute, kada je poslije asistencije Rodrygu, samo sjeo na teren.

Odmah je bilo jasno kako se Luka ozlijedio, a u Realu još nisu sigurni o kakvoj se točno ozljedi radi pa će Modrić sutra na dodatne pretrage.

Ozlijede su sada već dosta načele ekipu Reala, nema Viniciusa, Camavinge, Arde Gulera već dulje nema u kadru, a ozljeda Modrića još će više razrijediti mogućnosti Ancelottija u sredini, uz to što i Bellingham ima nekih problema.

Propušta Napoli

Jedna stvar je sigurna, Luka Modrić neće zaigrati u utakmici Lige prvaka protiv Napolija, ali Real se ovako i onako plasirao u daljnji krug najelitnijeg europskog natjecanja.

Tako je i novinar Jose Luis Sanchez objavio je da Modrić sigurno otpada za utakmicu protiv Napolija, a vjerojatno će propustiti i sljedeći susret La Lige protiv Granade.




Ključni projekt Vatrenih čini se da je zapeo: Neki se pitaju kako niti pusti milijuni ne pomažu

Podsjetimo, Luka je ove sezone odigrao samo 717 minuta i baš kada je Carlo Ancelloti izjavio kako je vrijeme da ga Modrić razuvjeri i da mu pokaže kako je pogriješio i da ga je morao više stavljati u igru, Luka se ozljedio.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.