Instagram

(FOTO) ‘IMAM DVA METRA I OBOŽAVAM SE SE**ATI!’ Košarkašica opet pozornost plijeni, ali zbog dresa na Igrama

Autor: Dnevno.hr

Ženska košarkaška reprezentacija Australije uvijek ima neke zanimljive ideje o dresu u kojem će igrati.

2006. godine odlučile su igrati u širokim kratkim hlačicama. Takve vrste šorceva možemo primjetiti kod muških košarkaša.

Ipak, ove godine odlučile su se za još ‘luđi’ potez. Naime, Australke će na ovim Olimpijskim igrama igrati u jednodijelnom dresu koji je pripijen uz tijelo. Takva vrstu dresa zamjećujemo kod plivačica, gimnastičarki, atletičarki pa čak i kod odbojkašica, ali do sada još nikad i kod košarkašica.

2006. godine okitile su se olimpijskim zlatom, predstoji nam za vidjeti hoće li i ove godine osvojiti u ‘čudnim’ dresovima.




Podsjetimo, zvijezda reprezentacije, Elizabeth Cambage nekoliko puta je završila u centru pozornosti zbog svojih provokativnih slika te zanimljivih izjava.

“Da, ja sam sportašica koja ima preko dva metra i obožava seks. I mi smo ljudi i mi to radimo. Kao sportašica, osjećala sam se kao da ne smijem biti seksi. Sve što su htjeli od mene je da sjedim, šutim, vrijedno radim i igram košarku”, izjavila je Cambage.

Evo kako izgleda Cambage:




Izvor:Instagram(@ecambage)

Izvor:Instagram(@ecambage)

Izvor:Instagram(@ecambage)

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.