Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Hrvatska predstavila nove dresove: Navijači s igračima zapjevali ‘Lijepa li si’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hrvatska nogometna reprezentacija je u zagrebačkom City Centar One East predstavila dresove s kojima će predstavljati našu zemlju na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Pred navijače su izašli Ivan Perišić, Lovro Majer, Martin Erlić i Marin Pongračić. Uoči samog predstavljanja koncert je imao Tiho Orlić koji je zapjevao “Lijepa li si” pa su navijači i igrači skupa pjevali.

Hrvatsku u subotu u Egiptu očekuje utakmica protiv Tunisa u polufinalu turnira,  a zatim čekaju boljeg ili poraženog iz susreta Egipta i Novog Zelanda.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)




Navijači podijeljeni

Što se tiče samih dresova navijači nisu baš previše oduševljeni prvom varijantom jer smatraju da su “kockice” prevelike. Gostujući dres sve je oduševio svojim dizajnom

“Velik broj ljudi se okupio. Osjećamo podršku. To nam daje snagu da dobro odradimo ove utakmice i spremimo se za Euro. Dosta sam proašo u karijeri. Drago mi je da sam opet u pozitivnom periodu. Radim, trudim se i dajem sve od sebe” rekao je Marko Pjaca.




Martin Erlić je rekao: “Lijepa atmosfera. Dosta djece, dosta ljudi. Drago mi je da smo tu. čekaju nas dvije dobre utakmice. Pripremamo se za Euro. Ja sam iskreno baš želio Talijane jer imam dosta prijatelja u Italiji. Imam i dosta prijatelja Albanaca rtako da sam sretan zbog skupine. Uvjeren sam da možemo mirno riješiti skupinu.”

Dalić zadovoljno trlja ruke zbog Modrića, baš ovo mu je trebalo, ali prijeti i opasnost

18:36-  Pongračić je rekao: “Lijepa atmosfera. Imamo tešku i dobru grupu na Euru, možda i najtežu, ali Hrvatska je najbolja kad je najteže. Imam par prijatelja koji igraju za Albaniju i Italiju, bit će zanimljivo. Zadovoljan sam situacijom u Lecceu. Borimo se, imali smo bitnu pobjedu protiv Salernitane. Ići ćemo utakmicu po utakmicu na Europskom prvenstvu, prvo treba proći skupinu, pa ćemo vidjeti što i kako dalje.”

18:27- Na pozornicu su u novim dresovima reprezentacije izašli Ivan Perišić, Lovro Majer, Marin Pongračić i Martin Erlić.

18:20- Igrači su se u trenirkama HNS-a okupili oko bine i na njoj, a Tiho Orlić pjeva Thompsonovu “Lijepa li si”.

18:15- Program je započeo s nastupom Tihe Orlića.


Hrvatska reprezentacija okupila se u Zagrebu pred odlazak u Kairo gdje će u subotu igrati utakmicu protiv Tunisa na prijateljskom turniru kojim se priprema za Europsko prvenstvo.

Prije odlaska i priprema, hrvatski nogometaši družit će se s navijačima. Druženje je zakazano za 18 sati u City Centeru one East u Zagrebu, a Hrvatski nogometni savez sve opisuje kao nezaboravni spektakl uz koncerte Tihe Orlića i Opće opasnosti.

Njima će se na pozornici u novim dresovima pridružiti i hrvatski reprezentativci. Očito je da je došlo do velikih promjena što se tiče kultnog kockastog dresa. Više nema niz kvadratića, već samo nekoliko velikih pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i ovratnik.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Velika euforija

Pod sloganom “nešto novo i uživo” planirano je i predstavljanje nove garniture dresova u kojima će Hrvatska igrati na Euru, u novom ciklusu Lige nacija te na Svjetskom prvenstvu za dvije godine.

Svoj će polufinalni dvoboj Hrvatska igrati protiv Tunisa u subotu na stadionu Air Defense, s početkom u 22 sata po lokalnom vremenu (21:00 po  hrvatskom vremenu), dok će drugo polufinale, između domaćina Egipta i Novog Zelanda, biti odigrano u istom terminu na stadionu Cairo International.

Osim Baturine i Šutala, Dalić nema previše problema sa sastavom. Poziv za ovo okupljanje poslao je i Ivanu Perišiću iako Hajdukov napadač neće igrati u Egiptu. Dalić je apelirao na Perišića da se ne zalijeće s povratkom.

Priznanjem šokirala svjetsku javnost: ‘Spavala sam s Ronaldom i muž me zbog toga ostavio’

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.