Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Evo kako su Vidović i Kaneko doveli Dinamo na prag proljeća u Europi

Autor: Dnevno GIŠ

Dinamo je poveo u Astani protiv istoimenog domaćina na početku drugog poluvremena, u koje su igrači hrvatskog prvaka ušli puno odlučnije nego u prvom poluvremenu.

Prvo je odmah Dinamo zaprijetio preko Kaneka, da bi zatim minutu kasnije modri opet napali, pucao je Sučić, ali je Čondrić obranio, da bi se lopta odbila do Vidovića.

Kao i protiv Osijeka Gabriel Vidović dobro se snašao, prihvatio odbijenu loptu i lijepo je pucao s vrha 16-erca po zemlji, a lopta je prošla na negdje metar od nemoćnog Čondrića, koji je loptu samo ispratio pogledom za 1:0 Dinama. Gol pogledajte OVDJE.

Bomba Japanca

Dinamo je i dalje napadao u drugom poluvremenu, a nakon crvenog kartona igrača Astane Jovanovića potpuno su pali i to je iskoristio Japanac Kaneko, koji je u 79. minuti bombom s vrha 16-ca, koja je na putu okrznula Petkovića, zabio pod prečku Čondrića za 2:0 modrih. Gol pogledajte OVDJE.




Podsjetimo, u prvom poluvremenu golman Dinama Danijel Zagorac obranio je najstrožu kaznu u 12 minuti i najzaslužniji je što modri sada imaju pozitivan rezultat.

I dok je prvo poluvrijeme bilo više na strani Astane, izgleda kako je Sergej Jakirović uspio razbuditi igrače Dinama, koji dominiraju u drugom poluvremenu i samo zahvaljujući Čondriću nemaju veću prednost.

Pred Bjelicom je težak zadatak: Uspije li u tome uprava će ga bogato nagraditi

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.