Guliver image

Englezi bez milosti prema svom kapetanu: ‘Prodao si dušu vragu’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaši Engleske sinoć su na Wembleyu ugostili Australiju u prijateljskoj utakmici i slavili s 1:0 golom Watkinsa. Poslije utakmice susret je bio u drugom planu, a zato su se pobrinuli navijači.

Kuči u Englesku se vratio kapetan Jordan Hendreson koji je ovo ljeto napustio Liverpool i otišao put Saudijske Arabije gdje mu je trener Steven Gerrard. Navijače Engleske su vrlo jasno pokazali što misle o tom njegovom potezu.

Naime, zvižducima je dočekan kada je najavljeno njegovo ime prije utakmice, zvižducima je ispraćen s terena kada je zamijenjen u 63. minuti, navijači su u izjavama za medije rekli da je prodao dušu vragu.

Ironično

Henderson u Saudijskoj Arabiji ima plaću od 40 milijuna eura po sezoni (a što je, za usporedbu, četiri puta više nego što je zarađivao u Liverpoolu). Ironično je pomalo da igrače prozivaju da su prodali dušu kada brojne engleske momčadi su kupljene od strane vlasnika s Bliskog Istoka.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Jordan Henderson (@jordanhenderson)

“Ja stvarno ne razumijem. On je nogometaš sa 79 utakmica za Englesku, njegova predanost i ono što je donio reprezentaciji je izuzetno. Njegova uloga na terenu i izvan njega je nevjerojatno važna. Uzeo je pod svoje okrilje igrače mlade igrače poput Bellinghama. Uzor je ovoj momčadi u svakom smislu i zaslužio je potporu” rekao je izbornik Gareth Southgate.




Ono što ih je najviše naljutilo  je bila Hendersonova javna potpora saudijskoj kandidaturi za Svjetsko prvenstvo 2034. prošlog tjedna.  Izbornik Engleske ljut je na ponašanje navijača:

“Kakve to veze ima s potporom igraču koji nosi dres reprezentacije Engleske? Zaista ne znam gdje sve ovo vodi. Nije mi razumno zviždati igraču koji daje srce i dušu za Englesku. Kako će to pomoći njemu ili momčadi?”

Hrvatska reprezentacija trenutno ima ogroman problem za koji su uglavnom krivi Modrić i Dalić

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.