AP Photo/Eric Gay / Guliver Image

Izgubio živce zbog Dončića: ‘Samo Luka, Luka, muka mi je više od pljuvanja’

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Slovenska košarkaška reprezentacija lišena pomoći najboljeg igrača Luke Dončića jako dobro je startala u kvalifikacijski ciklus za odlazak na Eurobasket. Slavili su Slovenci protiv Ukrajine (87:73) i Izraela (88:79).

U skupini sa Slovencima su još i Portugalci i nema sumnje da su ‘Zmajčeki’ glavni favoriti za prolaz. A usprkos ostvarenim pobjedama glavna tema među slovenskim novinarima je izostanak njihove prve zvijezde iako je jasno da je NBA sezona u punom jeku i da se zato nije mogao odazvati.

Kapetan slovenske reprezentacije Klemen Prepelič zato je izgubio živce nakon silnih pitanja o Dončiću i kritizirao novinare da stalno pišu o njemu, a ne igračima koji su se okupili i izborili pobjede.

Nije se suzdržavao

“Uvijek se ističe da Luka nije tu i pita se zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka…Svi smo svjesni da bez Dončića nemamo šanse za sami vrh, ali dobivam informacije da se stalno pljuje po momcima koji stalno dolaze igrati za reprezentaciju”, pojadao se Prepelič, prenosi rtvslo.si.




“Bez tih igrača Slovenija ne bi vidjela Luku na velikim natjecanjima i u slovenskom dresu. Tih 11, 12 momaka koji su uvijek tu zaslužuju možda malo više poštovanja naših navijača”, dodao je Prepelič, pa zaključio:

“Uvijek pričam kako su naši navijači najbolji na svijetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača i da budem iskren, mnogi razmišljaju da ne igraju više za reprezentaciju. Svi su oni važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenskoj košarci.”

Izabrali su Hrvatsku, ali onda su neki počeli dobivati i prijetnje smrću




Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.