Screenshot: YouTube/Mozzart Bet Prva liga Srbije

Čovjek u crnom napravio scenu u Srbiji: Najednom se pojavio u kadru, neki misle da se napio

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Na kraju utakmice koja je u proteklom nogometnom vikendu bila odigrana u Srbiji, u tamošnjoj drugoligaškoj konkurenciji, pozornost je u Novom Sadu izazvao muškarac u crnom koji se najednom pojavio u kadru u televizijskom pokrivanju utakmice Mladost GAT – Novi Sad 1921.

Igrali su gradski rivali iz Novog Sada, gostujući Novi Sad 1921 slavio je s 1:0, a nakon što je sudac označio kraj susreta, kamera je na polovici terena na kojoj nisu bili igrači uhvatila čovjeka u crnom kojeg su se ‘dohvatili’ redari zbog toga što se na travnjaku pojavio kao uljez.

S obzirom na to da čovjek nije mogao ostati na nogama, neki misle da se napio i u takvom stanju utrčao na travnjak, a snimka pokazuje da nije došao daleko. Pao je na tlo, a netko iz organizacije utakmice ga je potom povlačio po terenu prije nego su na tu polovicu terena krenuli igrači.

Nije poznato što je tamo tražio

Tko je muškarac koji je utrčao na teren na kraju utakmice u Novom Sadu, nije poznato, a ne zna se ni što je htio napraviti nakon što se pojavio na travnjaku. Bilo je to na kraju susreta kojoj je domaćin bila novosadska GAT Arena, a slavlje je pripalo gostujućoj momčadi.

Novi Sad 1921 došao je do 1:0, no i dalje je u teškoj poziciji na ljestvici, na posljednjem, 16. mjestu. Mladost je nešto bolja. Nalazi se na 13. mjestu i ima šest bodova više od gradskog rivala koji je na dnu drugoligaškog poretka u Srbiji.

Pakao rata potjerao je poznatog Hrvata: Bivši Vatreni sad je napravio zaokret, ide novim putem







Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.