Foto: Damir Krajac/CROPIX

Bomba na Maksimiru: Partizanovac napušta Dinamo, evo u čemu je stvar

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Dan uoči predsjedničkih izbora u Dinamu jedan je čovjek odustao od svog mjesta u Dinamovoj skupštini. Riječ je o Denisu Orošiju, kojeg su posljednjih dana nazivali partizanovcem na listi Dinamovog predsjednika Mirka Barišića.

Riječ je o Denisu Orošiju kojeg će zamijeniti Mario Marčec, a Večernji list navodi kako je sve već potvrdilo izborno povjerenstvo i odobrilo zahtjev za promjenom.

Podsjećamo, Navijači Dinama Bad Blue Boysi na sjevernoj su maksimirskoj tribini u utakmici protiv PAOK-a u osmini finala Konferencijske lige digli transparent na kojem su reagirali na nedavni izbor jednog “partizanovca” u Skupštinu.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dan odluke

“Oroši, za koga ti navijaš?”, poručili su jednim transparentom, a također, pjevali su pjesmu “Nek živi ljubav, neki se budi dan, neka svako dijete mrzi Partizan”.

Orošija su BBB-i posljednjih dana okarakterizirali partizanovcem koji je prije raspada Jugoslavije išao na utakmice beogradskog kluba, a u skupštinu Dinama pogurao ga je Nikola Hanžel, inače desna ruka Mirka Barišića.

U nedjelju u podne na rasporedu su predsjednički izbori u Dinamu. Novih 60 skupštinara glasat će o izboru novog predsjednika Dinama. Lista “Dinamovo proljeće” ima svojih sigurnih 25 glasova, ali se nadaju da će netko od 35 preostalih skupštinara također dati glas njihovom kandidatu Velimiru Zajecu.

 




Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.