Foto: Alberto Gardin/IPA Sport / Guliver Image

Bivši igrač Reala brani Modrića i kritizira mladu zvijezdu: ‘Nebitan je, ne znam što donosi’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije osvanuo je na naslovnicama španjolskih sportskih medija nakon gola za pobjedu protiv Seville. Pogodio je dalekometnim udarcem s nekih 18 metara za 1:0 pobjedu svega šest minuta nakon ulaska u igru .

Álvaro Benito, bivši igrač Kraljevskog kluba pohvalio je Modrića, ali iznio kritiku na jednog njegovog suigrača koji igra znatno više od hrvatskog kapetana: “Tchouaméni više zaslužuje klupu od Modrića.2

Zatim dodaje: “Vratio se igrati na svoju poziciju i čini mi se da je najnebitniji igrač u Real Madridu” pod tim je mislio da je francuski veznjak u prošlim utakmicama nerijetko popunjavao stopersko mjesto, a sada zaigrao u vezi.

AP Photo/Manu Fernandez / Guliver Image

Svi žele Modrića

“Možda sam malo preoštar, no moram biti zahtjevan prema igraču koji redovito igra kao starter za Real Madrid. On je tu već dvije sezone i još uvijek se ne usuđujem reći njegove vrline ili po čemu se ističe. Sjajan je distributor, odličan je branič, odličan igrač. Vrlo je dobar u vođenju lopte, u tranzicijama, no još uvijek se ne usudim prognozirati što će ovaj dečko biti i moram tražiti više od njega” zaključio je.

Francuz je nedavno napunio 24 godine, ali njegova forma od dolaska u Real stalno varira. Dijete je Bordeauxa, a u Real je stigao iz Monaca za 80 milijuna eura.

Što se pak tiče Modrića mnogi navijači ga žele u prvih 11 jer smatraju da je i dalje dovoljno dobar i kvalitetan unatoč godinama. Ipak, o svemu odlučuje Ancelotti koji je najavio određene promjene.

HNS imenovao nasljednika Jarnija, neke će iznenaditi izbor, dolazi iz Hajduka







Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.