Foto: Screenshot/Instagram/OceanRamsey

Ronilačka instruktorica naletjela na čudovište od dvije tone: Njihov susret prošao je neočekivano

Autor: F.F

Ocean Ramsey je popularna morska biologinja, ronilačka instruktorica i zaštitnica morskih sisavaca, posebice morskih pasa. Postala je poznata po svojim istraživačkim radovima i zalaganju za očuvanje morskih ekosustava, a njezine objave na društvenim mrežama sve su popularnije. Ona je iskusna ronioca te instruktorica koja educira ljude o morskim bićima i njihovom ponašanju.

Posebno se ističe kao aktivistica u zaštiti morskih pasa. Ramsey je posvetila veliki dio svog istraživačkog rada proučavanju morskih pasa i borbi protiv negativnih stereotipa o njima. Također radi na podizanju svijesti o ugroženosti mnogih vrsta morskih pasa uslijed lova, krivolova i gubitka staništa.

Ova djevojka s Havaja se nedavno susrela s pravim morskim čudovištem, a njihov susret prošao je poprilično neočekivano. Naime, Ocean je plivala pokraj velik bijele psine i to ne bilo kakve. Riječ je o najvećem primjerku ove vrste koja je ikad zabilježena!

Otkriveni tragovi izvanzemaljskog svijeta pod Zemljinim plaštom: Dokazi su nedvojbeni

Najveća psina

Morski pas kraj kojeg je plivala je veći od šest metara, a procjenjuje se da je stariji od 50 godina. Otprilike je težak 2,5 tona, a Ocean ga je ‘uhvatila’ nakon što je s grupom morskih pasa jeo kita u blizini otoka Oahu.

Ono što posebno fascinira je činjenica da ogromna zvijer Ocean u nijednom trenutku nije vidio kao prijetnju, dapače, popularna instruktorica je plivala u velikoj blizini opake morske psine. Pritom ga je mazila, držala za peraju i plivala u velikoj blizini njega.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli History Photographed (@historyphotographed)





Ljudi na Instagramu nisu mogli vjerovati da je morski pas toliko smiren i dobar u blizini ljudi.

“Stvarno je smiren tip”, “Apsolutno nevjerojatno. Nitko na svijetu ovo ne bi napravio, pogledajte kako moćno ovo izgleda”, “Ribe su prijatelji”, “Je li ga dobro nahranila prije ovoga, kako je tako smiren?”, “Ajme koliki je, a tako je smiren”, samo su neki od komentara oduševljenih ljudi.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.