Foto: Screenshot/Facebook

Ogromna peraja u blizini Mljeta zaprepastila ribare: ‘Ništa, ove godine smo u bazenu’

Autor: F.F

U moru pokraj Mljeta ukazala se velika peraja koja je tamošnje ribare ostavila bez riječi. Naravno, mnogi su odmah pomislili kako se radi o velikoj bijeloj psini, što ja samim time sve prestravilo. Rano ujutro ribari su snimili veliku peraju, a snimka je ubrzo završila na društvenim mrežama.

Snimku ogromne peraje snimili su na vanjskoj strani otoka Mljeta te je neko vrijeme kružila u krug. Video velike peraje objavljen je na Facebook profilu Tuna bara Pelješac.

“Ima li kod vas morskih pasa, kod nas nema. Velika Bijela. Vanjska strana otoka Mljeta”, objavili su na Facebook profilu, a u komentarima su se javili mnogi Hrvati.

Radi li se o velikoj bijeloj psini?

“Taman pred sezonu”, “Ništa, ove godine smo u bazenu”, “Ma to je tuna”, “Jedva čekam ga sresti”, “Od cijelog mora, najsigurnije je točeno pivo u hladu”, “Ma nije to morski pas”, samo su neki od komentara zabrinutih građana.

No, iako su se mnogi s razlogom zabrinuli, čini se kako se ipak ne radi o opasnom morskom psu. Oceanograf Alen Soldo je u razgovoru za 24sata otkrio kako riba sa snimke nije velika bijela psina.

“Definitivno ne izgleda kao velika bijela psina, a na osnovi ovog videa se ne može 100 posto reći ni potvrditi da je neki drugi morski pas u pitanju. Svako mišljenje ovdje je isključivo nagađanje”, rekao je stručnjak.




Na Pagu se krije jedan od ponajvećih misterija u Hrvatskoj: ‘Veliki je uspjeh što se sačuvala’

 




 

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.