Foto: Screenshot/YouTube

Misteriozna smrt na kruzeru: Radnici stradali u ‘incidentu’, oglasili se i putnici

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Dva člana posade poginula su na kruzeru Holland America tijekom “incidenta” u inženjerskom prostoru broda, priopćila je tvrtka za krstarenje. Zaposlenici su umrli dok je brod Nieuw Amsterdam bio na malom otoku Half Moon Cay na Bahamima, dodaje Holland America u priopćenju.

Vlasti su obaviještene, a uzrok se istražuje. Ostalim članovima posade ponuđeno je psihološko savjetovanje. Holland America kaže da su duboko ožalošćeni zbog smrti radnika, dodavši: “Naše misli i molitve su s obiteljima članova našeg tima u ovom teškom trenutku”.

“Sigurnost, sigurnost i dobrobit svih gostiju i posade apsolutni su prioritet tvrtke.”

Nema detalja o smrti članova posade kruzera

Nisu objavljeni nikakvi detalji o smrti članova posade. Tek je rečeno da se uzrok incidenta istražuje. Glasnogovornik tvrtke Holland America jedino je otkrio da su ranija izvješća o požaru netočna.




Brod, koji može nositi više od 2000 ljudi, isplovio je iz Fort Lauderdalea na Floridi 16. ožujka na putovanje od sedam noći. Holland America izraz sućuti objavio je i na Facebooku, a u komentarima su se javili i oni koji se trenutno nalaze na kruzeru.

“Moj suprug i ja trenutno smo na brodu i srceparajuće je znati što ovo čini njihovim obiteljima i ostatku posade. To je tako tužno. Možda možemo stvoriti fond za pomoć obiteljima stradalih u njihovoj domovini. Rado ćemo pomoći. Naporno rade kako bi nam bilo ugodno i sretno, a uglavnom kako bi pomogli svojim obiteljima kod kuće”, napisala je jedna žena u komentarima.

Nakon sezone iz noćne more Modrićev suigrač napokon saznao prekrasnu vijest koja sve briše




Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.